Support chat not working!!!


#1

In-app support chat isn’t working. I need help to re-link my accout. I’ve tried facebook and twitter also and can’t get any response. Whats going on?


#2

Hi! Support is online on Twitter now, hope they answered you :slight_smile:


#3

Hey @Exbarman,

I think we were in touch on Twitter an solved the issue :slight_smile:

Please don’t hesitate to contact us if you have any further questions.

Have a great day.

Regards,

Andreas K


#4

There is still a problem with the chat I haven’t had a reply in 2 days now, so much for a ‘premium’ service any idea when I might be graced with a response?


#5

This is taking the piss now, still no chat and no response on here either… WTF


#6

I emailed, facebooked and tweeted them and eventually got somone two days later. Best person to contact is Andreas K via @RevolutApp on twitter


#8

Glad I was able to help you :slight_smile:


#9

Let me have a look please


#10

Apologies for any inconvenience caused. An agent will get back to you now.


#11

Hi there, I’ve got the same issue.

Its been since Friday last week and no one will respond.

Please help!


#12

Andrea, can you please assist me with my query?
thanks


#13

Sure Leontios. Are you able to send me a direct message so we can get in touch?


#14

I’ve just send a ping in the app chat
thanks


#15

still no response…


#16

He aked you to send a direct message, not through the chat in the app


#17

@AndreasK Hi pls help


#18

Hi Andreas, I have been trying to contact support for 3 weeks now, every day the same story… please help me… issue with the account is that I had to replace my card, and I need to restore it both to use Revolut as a consumer and to invest as a shareholder (unfortunately your system doesn’t see me as a client, hence won’t allow access to the crowdfunding).

Many thanks


#19

Same for me now I don’t understand, absolutely taking the piss?!


#20

Hi

I am trying to contact some one on live chat and no one is responding.

Thanks

Moh


#21

Hi

My live chat is not working as I am not getting a response.

Thanks

Moh