Only for Romanians/Doar pentru romani

A incercat cineva sa transfere lei din contul Revolut intr-un cont curent in lei deschis la o banca romaneasca? Este un transfer SWIFT? Daca da, aveti idee cum se comisioneaza? Daca eu vreau ca la destinatie sa ajunga 1000 lei (sa zicem la BCR), cit trebuie sa trimit din contul meu Revolut?

2 Likes

Am I not allowed to answer your question? Alright. :grin:

2 Likes

Da, eu trimit frecvent bani in lei in banci romanesti. Cel mai des in BCR, BRD si Reiffeisen. Nu exista niciun comision, banii ajung in cateva ore, suma intreaga. La Banca Transilvania am inteles ca au comision de incasare, deci acolo s-ar putea ca BT sa ciupeasca un pic din suma, dar la cele trei incercare de mine e totul OK.

1 Like

Salut, Revolut nu percepe comision pentru transferuri, insa vei fi comisionat conform politicilor bancii tale. Exemplu cu BCR (desi nu detin un cont curent la BCR) vei fi comisionat in functie de contractul tau cu banca/comisioanele existente. Pot sa iti spun, din experienta ca BT percepe un comision de 5 lei pentru fiecare transfer. Va trebui sa consulti lista de comisioane a bancii tale.

Succes.

1 Like

Transferulire in RON din Revolut catre IBANuri romanesti nu cost nimic si nu sunt costuri prin banci intermediare. Am transferat cam catre toate bancile din Romania si transferul ajunge a doua zi (turbo transfer) iar suma care intra in cont e exact acceasi pe care o trimiti (banci testate ING, Raifaisen, BCR, BRD, Libra, OTP).

2 Likes

Salut man,

Transferurile pe swift vs iban nu ar trebui sa fie comisionate altfel.4

Presupunem ca:

  • vei trimite lei
  • suma pe care o trimiti nu e absurd de mare incat revolut sa-ti ia comision

In rest, happy exchange

Mi-au blocat contul si nu pot vorbi cu nimeni. Nu raspunde nimeni pe chat ca sa le dau documentele. Vreun sfat cum sa procedez va rog ?

1 Like

Chiar daca nu sunt un Roman :wink: intrebarea lui Fanelaru si raspunsurile erau importante pentru mine si mi-au dat curajul sa incerc un transfer spre BRD. Transferul a mers intr-adevar fara costuri si rapid (durat niste ore), o surprise placuta :grinning: considerand bancile in Romania iubesc pe comisioane :angry:

1 Like

Știe cineva in cât timp îți returneaza banii pt o tranzacție eșuată?
Am incercat sa scot niste bani de la un ATM iar acesta mi-a dat eroare, dar banii au fost trasi din cont.
Aplicația spune ca in 7 zile dar sunt curios daca a mai pățit cineva si i s-au returnat mai devreme

Si eu sunt in aceeasi situatie, nu imi raspunde nimeni la chat de 4 zile si am banii blocati nu stiu ce sa mai fac

1 Like

mie de 2( doua) luni, tot acelasi raspuns de la bot, ca sa am rabdare, ca se rezolva.

Degeaba. Si macar de as avea 100E sau ceva, dar am o suma mai mare. Alimentata din contul meu de la ing, deci nimic suspect. Dar chiar si asa, nimic mai…

De retinut pe viitor, bagi bani cat sa ai de cheltuiala in tari straini, nicidecum sume mari…

2 Likes

Acelasi răspuns am si eu… se rezolva…relevant team … queue… am aproape 1000€ in cont si vine Crăciunul…anul nou… ii doare fix undeva pe domnii de la Revolut.
Ce sa mai zic :slight_smile:

1 Like

Si eu la fel…norocul meu e ca am metal și îmi răspund la orice oră… doar ca… please Wait. Relevant team…etc…

1 Like

tinem totul secret sa nu se afle…

problema mea inca nu e rezolvata. Aceleasi povesti.

Salutare. As vrea sa alimentez contul Revolut dintr-un card de credit cu dobanda 0 de la Raiffeisen. Credeti ca va fi considerata o plata online si astfel voi beneficia de acele rate cu dobanda 0?

Cum dezactivez schimbul valutar automat pe Revolut? Nu exista obtiune de stergere? Sau alerta pret, la fel, ni exista stergerea alertei?

Salut.
Imi puteti spune de ce nu pot retrage banii din contul de trading?
Am balanta cum am vândut acțiunile dar la retragere către contul principal imi arata cu minus

Bună!

Din păcate, vânzările nu apar instant, mai ales în perioada asta când piața este instabilă.
Poate dura și câteva zile, înarmează-te cu răbdare. Vei avea nevoie!

Toate cele bune!

Salut, am fost sa scot si eu 100 de lei de la cec bank, mi-a retras bani din cont dar bancomatul nu mi-a dat nimic, ce e de facut?